Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از مواد غذایی که خواص فراوانی به خصوص برای مبتلایان به دیابت و یا بیماران قلبی دارد، سفیده تخم مرغ است.

به گزارش برنا؛ برای تقریبا یک قرن بحث‌هایی در خصوص کلسترول موجود در زرده تخم مرغ و اینکه آیا مصرف آن مناسب است، وجود داشته است. اما اگر شما سفیده تخم مرغ را انتخاب می‌کنید، باید بگوییم چندین خواص برای سلامتی در آن وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تخم مرغ ماده‌ای کاملا طبیعی است و یکی از بالاترین کیفیت‌های پروتئینی در میان غذا‌های موجود را داراست.

طبق اعلام دکتر میچ کنتر (Mitch Kanter) مدیر اجرایی مرکز تغذیه تخم مرغ که بازوی تحقیقاتی مرکز «American Egg Board» محسوب می‌شود، یک تخم مرغ بیش از شش گرم پروتئین و یا ۱۳ درصد ارزش روزانه غذایی (DV) دارد.

سفیده تخم مرغ دارای بیش از نیمی (۴ از شش گرم) پروتئین تخم مرغ را داراست. مجله علمی «Proteome Science» در خصوص عملکرد بیولوژیکی سفید تخم مرغ که به آن «آلبومن» (albumen) نیز گویند، می‌نویسد: سفیده تخم پرندگان مانند یک ضربه گیر عمل می‌کند و زرده را در جای خود نگه می‌دارد، یک سد ضد میکروبی را شکل داده و پروتئین، آب و دیگر مواد مغذی را برای جنین در حال رشد فراهم می‌کند.

علاوه بر این نقش بیولوژیکی، تخم مرغ منبعی ارزان پروتئین با کیفیت بالا برای صنایع غذایی محسوب می‌شود.

به گفته دکتر میچ کنتر، سفیده تخم مرغ، منبع خوبی از ریبوفلاوین و سلنیوم است. افزون بر آن، سفیده تخم مرغ دارای ۵۴ میلی گرم پتاسیم است که یک ماده معدنی ضروری به حساب می‌آید.

سفیده تخم مرغ یک غذای کم کالری محسوب می‌شود. یک تخم مرغ بزرگ حاوی ۵۵ کالری در زرده خود است؛ اما تنها ۱۷ کالری در سفیده آن وجود دارد. سفیده تخم مرغ فاقد چربی اشباع شده و یا کلسترول است و انتخاب مناسبی برای افرادی محسوب می‌شود که بایستی مراقب سطح کلسترول خود باشند و یا از دیابت و یا بیماری قلبی رنج می‌برند. سفیده تخم مرغ همچنین حاوی کربوهیدرات کمی است و قند ندارد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: زرده تخم مرغ تغذیه پرندگان رشد صنایع غذایی بیماری قلبی قند درمان بیماری دیابت سفیده تخم مرغ سفیده تخم مرغ محسوب می شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۱۳۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟

وزارت حج و عمره عربستان، دستورالعمل‌ها و توصیه‌ های بهداشتی حج امسال را که شامل ایمن‌ سازی در برابر برخی بیماری‌ها است، ابلاغ کرد.

به گزارش مهر، بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشورهایی که زائران آنها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از داروهایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ۷ نکته مهم برای تهیه بستنی ساده خانگی که باید بدانید
  • ۷ نکته مهم برای تهیه بستنی ساده خانگی + طرز تهیه
  • فواید این گیاه خوراکی در کاهش وزن و حفاظت از قلب
  • ۷ تاثیر شگفت انگیز و باورنکردنی سفیده و زرده تخم مرغ برای پوست و مو
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • فواید و خواص آب سیب‌زمینی
  • فواید باور نکردنی مصرف روزانه پیاز
  • آیا هر کسی می‌تواند نمک کم سدیم بخورد؟